Uw droomboerderij in Duitsland is dichterbij dan u denkt

Bent u op zoek naar een betaalbare vrijstaande woning of een boerderij op een ruim perceel? Denkt u er wel eens over na om uw grens te verleggen en in de grensstreek te gaan wonen? Laat u dan inspireren op www.hollandimmocenter.com en zet de eerste stap naar uw droomboerderij in Duitsland.

Wonen in de grensstreek

Veel Nederlanders zijn u de laatste jaren voorgegaan en hebben in de mooie grensstreek een ruime boerderij op een royale kavel gekocht. De prijzen voor onroerend goed zijn net over de grens een stuk aantrekkelijker dan in Nederland. Voor de prijs van een rijtjeswoning in bijvoorbeeld Coevorden of Enschede kunt u in Duitse plaatsen als Gronau en Ochtrup een ruime en bovendien vrijstaande woning of boerderij aankopen.

Laat u goed adviseren

Bij het kopen van een woning gaat u niet over een nacht ijs. U heeft een wensenlijstje in gedachten waar uw nieuwe woning aan moet voldoen en u maakt wellicht een lijstje met mogelijkheden en vragen. Voor advies en een juiste begeleiding bij uw zoektocht naar uw droomboerderij of ideale gezinswoning met ruime tuin in de grensstreek bent u bij www.hollandimmocenter.com op de juiste plaats. U wordt met raad en daad bijgestaan en u kunt rekenen op een adequate dienstverlening.

Uw droomboerderij in Duitsland is dichterbij dan u denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>